Kasten

 

Roldeurkasten

Roldeurkasten

De roldeurkasten zijn voorzien van kunststof roldeuren, stelvoetjes en een slot. Ze worden geleverd zonder interieur, legborden of hangmap uittreksytemen kunnen apart worden besteld.
Verkrijgbaar in de kleuren, grijs, zwart en aluminium.

Voor prijzen klik op: WEBSHOP

Stalen, robuuste ordnerkasten met weggewerkte scharnieren.
De kasten zijn voorzien van laterale legborden (geschikt voor hangmappen), een slot en epoxy coating en weggewerkte scharnieren.

Stalen robuste ordnerkast

De garderobekasten zijn voorzien van epoxy coating en hebben een anti-roest behandeling ondergaan. Elke deur is voorzien van ventilatiegaten en een cilinderslot. Elke afdeling heeft een legbord, een kledingstang, een schoenenlegbord en een naamkaarthouder.

Deze schuifdeurkasten zijn voorzien van een slot en laterale legborden (geschikt voor hangmappen). De schuifdeurkasten zijn zeer gemakkelijk te monteren en aangezien ze in losse pakketten zijn verpakt zijn ze ook overal te plaatsen. De lage kasten zijn voorzien van een top.Kleur is grijs.

Schuifdeurkasten

 

Hangmapkasten met telescopisch laden.
De kasten zijn leverbaar met 2, 3 en 4 laden. In elke la kunnen hangmappen van A4, folio en groot folio formaat, maximaal laadgewicht per la is 36 kilogram. Bij het uittrekken van een lade worden de andere laden geblokkeerd, zodat deze niet kunnen worden geopend. Verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart.

Hangmappenkasten

Deze brandwerende archiefkast is zeer degelijk en biedt ruimte aan 50 ordners.
Tussen de wanden zit een brandwerende vulling volgens DIN4102. De kast is verder voorzien van een dubbelbaard sleutelslot, vier legborden, sluiting door middel van horizontale en verticale schoten.

Voor prijzen klik op: WEBSHOP