LEGBORDSTELLINGEN - LEGBORDSTELLING

legbordstellingen_gs3
legbordstellingen_hout legbordstellingen_duwic

Thermische Legbordstellingen

Houten Legbordstellingen

Stalen Legbordstellingen

     



 

ARS importeert diverse legbordstellingen waaronder thermische legbordstellingen, stalen legbordstellingen en houten legbordstellingen. Wij hebben veel op voorraad zodat wij u snel van dienst kunnen zijn. Dit betekent dat de thermische legbordstellingen binnen enkele werkdagen geleverd kunnen worden, maar u kunt ze natuurlijk ook zelf komen halen. De houten legbordstellingen worden binnen 1 week geleverd aan uw adres. De stalen legbordstellingen hebben een levertijd van ca. 4 werkweken. Voor alle drie de systemen geldt dat het een klik-klem-klaar systeem is. Er komen dus geen bouten en moeren aan te pas. Alleen de schoring achter de legbordstellingen worden met parkers geschroefd.

Ook voor een deskundig advies op maat over de keuze voor uw magazijnstelling bent u bij ons aan het goede adres. Wij maken graag geheel vrijblijvend een passende offerte, eventueel met tekening.

Op onze shop staan ook diverse voorbeeld aanbiedingen van LEGBORDSTELLINGEN. Let op, ook andere opstellingen en configuraties zijn mogelijk. Onze STELLING is:

De laagste prijs voor kwaliteit.