Palletstellingen type Duwic

 

Palletstellingen zijn bedoeld om uw producten op pallets veilig en efficient in uw magazijn op te bergen. Afhankelijk van uw gebruikte palletmaat en de afmetingen van uw magazijn zijn er diverse hoogtes, dieptes en lengteliggers verkrijgbaar. De meest gebruikte lengtemaat van de ligger is 270cm en de diepte is 110cm (geschikt voor europallets en blokpallets).

De palletstellingen worden geproduceerd conform de europese F.E.M 10/2/02. (Fédération Européenne de la Manutention) Dit is een Europese onderzoeksorganisatie met een zeer lange traditie. De FEM organisatie is als de Nederlandse GSF. Deze groep onderzoekt en voert studies uit met betrekking tot de veiligheid van palletstellingen en ook met betrekking tot de omstandigheden waarin de palletstellingen geplaatst worden. Meer info..

Klik voor grote afbeelding Klik voor grote afbeelding Klik voor grote afbeelding Klik voor grote afbeelding

 

Kenmerken Palletstellingen:

Frame: 
- De staanders bestaan uit koudgewalste profielen die met schoring in elkaar worden geschroefd.

Liggers:
- De liggers van deze palletstelling bestaan uit dubbele C-profielen met klampen die op 6 punten in de staander worden geklemd. De kleur is RAL 2004.

Accessoires: 
- Voor het behoud en veiligheid van uw magazijn levert ARS voor uw palletstelling ook diverse hoek-  en staanderbeschermers. Diepteliggers en andere speciale materialen zijn op aanvraag leverbaar.

klik hier voor een volledige prijslijstBelastingtabel liggers
klik hier voor een volledige prijslijstBelastingtabel staanders

Klik voor grote afbeelding Klik voor grote afbeelding Klik voor grote afbeelding Klik voor grote afbeelding